Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, herkesi fidan dikmeye çağırdı

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla ülkemizin 81 ilinde gerçekleştirilecek eş zamanlı fidan dikim etkinliği için herkesi tören alanlarına davet etti.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, herkesi fidan dikmeye çağırdı
Editör: Yaz Dostum
09 Kasım 2021 - 21:57
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek olan fidan dikim etkinliği için Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulundu.

Ülkemizde yaşanan orman yangınlarının anısına 84 milyon için 3'er fidan olmak üzere toplam 252 milyon fidan kampanya kapsamında toprakla buluşturulacak.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, tüm vatandaşları 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde fidan dikim alanlarına davet etti.

Yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi:

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Geleceğe Nefes, dünyaya nefes oluyoruz. 84 milyon için 3'er fidan olmak üzere toplam 252 milyon fidanı toprakla buluşturuyoruz.

 Sizleri de 11 Kasım’da şehrinizdeki fidan dikim alanlarına davet ediyoruz.

Silivri'de fidan dikim etkinliği Çanta Mevkii; 512 Nolu Endüstriyel Plantasyon Bölmesinde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum