Silivri Karete Kulübü Sporcularına Özel Maske!

Silivri Karate Kulübü, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla sporcuları için özel baskılı maske siparişi verdi. Nano teknoloji ile üretilen maskelerin, ilk antrenman gününde dağıtılacağı bildirildi.

Silivri Karete Kulübü Sporcularına Özel Maske!
Editör: Yaz Dostum
28 Haziran 2020 - 15:51
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla antrenman çalışmalarına bir süredir ara veren Silivri Karate Kulübü, sporcularının pandemiye karşı tedbirleri olmaları adına harekete geçerek özel baskılı maske sipariş etti. Kulübün logosunu taşıyan maskelerin bir kısmı önceki turnuvalarda derece giren sporculara ödül merasiminde takdim edilirken kalan kısmının ise ilk antrenman gününde diğer sporculara ücretsiz olarak dağıtılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili bilgilendirmede Silivri Karate Kulübü Antrenörü Serkan Tekgül, tüm sporcularının ailelerine ve kendilerine pandemi dolayısıyla yaşadıkları zorluklardan dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek, verilecek olan maskelerin süreç bitene kadar dışarıdaki sosyal hayatlarında çıkarmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum