Silivri Kent Konseyi'nden Mavi Kapak Kampanyasına Destekte Bulunanlara Teşekkür

Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Çiğdemler Group iş birliğinde engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temin etme amacı ile yürütülen “Mavi Kapak” kampanyası sürüyor. Silivri Kent Konseyi konu hakkında yapmış olduğu bilgilendirmelerinde projeye destek veren kişilere teşekkür temennilerini iletti.

Silivri Kent Konseyi'nden Mavi Kapak Kampanyasına Destekte Bulunanlara Teşekkür
Editör: Yaz Dostum
13 Şubat 2021 - 10:45
Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Çiğdemler Group İş Birliğinde, engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temin etme amacı ile “Mavi Kapak” kampanyası başlatıldı. İlçedeki bir çok kurum ve işletmenin destekte bulunduğu proje ile alakalı sosyal medya üzerinden bilgilendirmede bulunan Silivri Kent Konseyi, kampanyaya destekte bulunanlara teşekkür temennilerini aktardı.

Halen devam etmekte olan proje ile alakalı Silivri Kent Konseyi’nin yaptığı açıklamalarda şunlar kaydedildi:

“Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Çiğdemler Group iş birliğinde engelli vatandaşlarımız için tekerlekli sandalye temin etme amacı ile yürütülen “Mavi Kapak” kampanyasına destek veren ve destek vermeye devam eden Silivri Sanayi Sitesine, Silivri Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odasına, İz Düşüm Harita ve Şahin Analiz Gayrimenkul Değerlemeye, Mimarsinan Mah. Muhtarlığına,Yeni Mah. Muhtarlığına, Pirimehmet Paşa Mah. Muhtarlığına, Fatih Mah. Muhtarlığına, Silivri Muhtarlar Derneğine, Silivri Çağlar Çiçekçiliğe, Silivri Konutlar Taksi Durağına, Silivri Otogar Taksi Durağına, Kızılay Silivri Şubesine, Seymen Mah. Muhtarlığına, Silivri Kent Konseyi Üreten Kadınlar Platformuna, Elezz Kebap Restauranta, Silivri Açelya Çiçekçiliğe ve destek veren tüm silivrili vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sizlerde evinizde ve iş yerlerinizde topladığınız kapakları Silivri Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğüne, Silivri Kent Konseyi ofisine teslim edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz... ”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum