Silivri Meclisi Ağustos Ayında Tatil Yapmayacak!

Silivri Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu bugün gerçekleştirildi. “Pandemi döneminde yeterince tatil yaptık esasında. O kadar tatil yapmaya hakkımız yok” diyen Başkan Volkan Yılmaz’ın önerisiyle Silivri Meclisi, yasal olarak tatile çıkılması gereken ağustos ayında da çalışma kararı aldı.

Silivri Meclisi Ağustos Ayında Tatil Yapmayacak!
Editör: Yaz Dostum
10 Temmuz 2020 - 20:16
 
Silivri Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu bugün gerçekleştirildi. Volkan Yılmaz başkanlığında Silivri Belediye Meclis Salonu’nda kaydedilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen toplantılar dolayısıyla yeterince tatil yapıldığını belirten Yılmaz, Ağustos ayı tatilinin iptal edilmesi önerisini getirdi. Yılmaz’ın bu talebi oybirliğiyle kabul edildi.

“BU ŞEHRE SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRMELİYİZ”

Volkan Yılmaz, konuya ilişkin şöyle konuştu:
“Pandemi döneminde yeterince tatil yaptık esasında. Ben bu meclisin Ağustos ayında bu şehre olan sorumluluklarını yerine getirmek adına çalışmasını düşünüyorum. Ağustos ayında çalışalım. Zaten çalıştığımız günler belli. Tabi ki okul öncesi herkesin bir programı olabilir ama benim şahsi kanaatim Ağustos ayı meclisini yapmamız yönünde. Ağustos ayı meclisi gündeminin yoğunluğuna göre de tatili beraber belirleyelim. O kadar tatil yapmaya hakkımız yok. Çalışmamız gerekir diye düşünüyorum. Ağustos ayında tatil yapmayarak Ağustos ayındaki toplantıda tatil planlamasını konuşmak üzere Ağustos ayındaki meclisin Ağustos ayının ilk pazartesine gelen günde yapılmasını oylarınıza sunuyorum.”

Başkan Yılmaz’ın önerisi oy birliğiyle kabul edildi. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum