Silivri Mektebim Koleji'nde Önemli İş Birliği Protokolü

Silivri Mektebim Koleji, okulda uygulanacak Yabancı Dil programları konusunda önemli bir atılım gerçekleştirerek Eğitimci ve Yabancı Dil Bilim Uzmanı Ayla Sarvan Yanko ile iş birliği protokolü imzaladı. Uzun yıllar İstanbul’da kolejlerde çalışan Ayla Sarvan Yanko, son yıllarda da Silivri’de Yabancı Diller alanında çalışmalar yürütüyordu.

Silivri Mektebim Koleji'nde Önemli İş Birliği Protokolü
Editör: Yaz Dostum
20 Haziran 2023 - 16:54
Yanko, Silivri Mektebim Koleji’nin Yabancı Diller Programının uygulanması, çeşitlendirilmesi ve Yabancı Dil Edinimi konularında okula danışmanlık yapacak. İş birliği hakkında konuşan Mektebim Koleji yöneticisi Serdar Şeker, son yıllarda yapılan atılımlarla ulusal düzeyde özel okulculuk uygulamalarını Silivri’ye taşıdıklarını belirterek “Sayın Yanko ile yaptığımız bu protokol, Silivrimizin çocuklarına küresel düzeyde bir dil hizmeti sunacak” şeklinde konuştu. Global ölçekte İngilizce öğrenimi konusunda lider kuruluş olan Cambridge Press ile Türkiye’nin en büyük eğitim ortaklıklarından birini kurduklarını belirten Şeker, geçen hafta ortasında yapılan lansman ile bu ortaklığı ulusal düzeyde duyurduklarını, Ayla Sarvan Yanko ile yapılan bu protokolün de Silivri Mektebim Koleji paydaşlarına iki büyük heyecanı bir arada yaşattığını belirtti.

Ayla Sarvan Yanko ise okul yöneticileriyle yaptığı tanışma toplantısında her yeni başlangıcın ayrı bir heyecan yarattığını belirtirken “Bugüne kadar yaptığımız ve etkin çıktısını almayı başardığımız çalışmaları, yabancı dil eğitiminde öğrenci ilgileri ve farklılıklarını merkeze alan, motive edici, bilgiyi keşfederken öğreten bir yaklaşım ile Mektebim Koleji’nde daha güçlü bir konuma yükseltmenin hedefindeyiz” dedi.

Yanko ve ekibi öncelikle Mektebim Koleji Yabancı Diller Departmanı ile doku-uyum toplantıları yapacak ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle hayata geçecek olan bu iş birliğinin ilk önemli adımını gerçekleştirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum