Silivri Mimarsinan Spor Tesisine Hırsız Girdi

Silivri Mimarsinan Spor Kulübü'nün himayesinde olan Silivri Belediyesine ait Spor Tesisine hırsız girdi. Tesis içerisindeki binayı gözlerine kestiren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, tesisi yağmaladı. Kulüp yönetim katı, soyunma odaları, tuvalet ve banyolar dahil olmak üzere her yeri tanınmaz hale getiren hırsızlar, değerli buldukları ne varsa alıp götürdüler. Konu hakkında bilgilendirmede Kulüp Yönetimi, olayla ilgili Emniyet’e başvuruda bulunduklarını belirterek araştırmaların devam ettiğini belirtti.

Silivri Mimarsinan Spor Tesisine Hırsız Girdi
Editör: Yaz Dostum
27 Aralık 2022 - 20:54
Silivri Mimarsinan Spor Kulübü'nün himayesindeki Silivri Belediyesine ait Spor Tesisine hırsız girdi. Tesis içerisindeki binayı gözlerine kestiren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, tesisi tamamen elden geçirerek tanınmaz hale getirdi.

Kulübün yönetim toplantılarını gerçekleştirdiği daire ile birlikte soyunma odaları, tuvalet ve banyolara giren hırsızlar binada değerli buldukları her şeyi alıp götürdüler.

Öte yandan tesis içerisinde yaşanması muhtemel her türlü asayiş olaylarına karşı demir korkuluk ve güvenlik kameralarının da olmadığı dikkat çekti.

Konu hakkında bilgilendirmede Kulüp Yönetimi, şunları kaydetti:

“Tesis içerisine giren hırsızlar bizleri büyük zarara uğrattılar. Tesis binamıza giren hırsızlar içeride ne varsa yağmaladılar. Bina giriş kapımız dahil olmak üzere içerideki ve dışarıdaki tüm camlarımız kırıldı. Prizler dahi sökülüp kablolarıyla birlikte yerlerinden çıkartıldı. Oyuncularımızın ihtiyaçlarına cevap veren soyunma odaları, tuvalet ve banyolar tamamen kullanılmaz hale getirildi. Lavabolar yerlerde, formalara kadar aramışlar. Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdiğimiz büyük salonda ve koridorlarda asma tavanlar paramparça olmuş. Toplarımız ve değerli olan her şeyi alıp götürmüşler. Konu hakkında Polise başvurularımızı yaptık araştırma başlattılar. Umarız olayı yapan kişiler bir an önce yakalanırlar.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ















YORUMLAR

  • 0 Yorum