Silivri'nin Değeri ODAK Okulları'nın öğrencileri AB Projesiyle yurt dışına çıkacak

Silivri’nin Değeri parolasıyla ilçemizde faaliyet gösteren ODAK Okulları’nın öğrencileri, bu yaz Camp in Europe - 21. Yüzyıl Liderlik ve İnovasyon Kampı’na katılacak.

Silivri'nin Değeri ODAK Okulları'nın öğrencileri AB Projesiyle yurt dışına çıkacak
Editör: Yaz Dostum
04 Mart 2022 - 13:30
Uluslararası standartta eğitim veren ve ilerici bir vizyona sahip olan Silivri Özel ODAK Okulları, 2022 Yurtdışı Projesi kapsamında 4. ve 8. Sınıf öğrencilerini bu yaz Avrupa Birliği Liderlik ve İnovasyon Kampı’na göndermeye hazırlanıyor.

Eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten ve bölgemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer alan Silivri’nin Değeri ODAK Okulları, söz konusu AB Eğitim Programının içeriği hakkında şu bilgilendirmede bulundu:

“Avrupa Birliği desteği ve kontrolünde yürütülen eğitimler,liderlik, yaratıcılık, problemleri fırsata dönüştürme, hedef ve strateji belirleme gibi konular üzerine geliştirilmiştir.
Eğitim içerikleri Oxford ve Stanford üniversiteleri tarafından oluşturulmuş olup, bir çok Avrupa ülkesinden katılım sağlayan gençlere 60 dünya ülkesinden gelen eğitmenler atölye çalışmalarında önderlik etmektedir. Eğitim ve kamp boyunca iletişim dili istisnasız İngilizce olduğundan, öğrenciler kişisel gelişimlerinin yanı sıra okulda edindikleri İngilizce iletişim becerilerini reel ortamda kullanma fırsatı bulmuş olacaklardır.”

“Camp in Europe” kampı, 18 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum