Silivri'nin İlk ve Tek Yazılım Anadolu Lisesi'nde Ön Kayıtlar Devam Ediyor

Çizgi Eğitim Kurumları’nın kurucusu Ulaş Velioğlu tarafından Silivri'de hayata geçirilen Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi, bilgi teknolojileri alanında kariyer sahibi olmak isteyen gençlere eğitim fırsatı sunuyor. Bugünün ve geleceğin yaratıcı yazılımcılarını yetiştirmeyi hedefleyen Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi; gençlere yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri ile beraber “Programlama Dilleri ve İşletim Sistemleri Yapay Zeka Uygulamaları, Robotik Sistemler, Bilgisayar Sistemleri, Paralel İşleme, Büyük Oyunlar, Açık Kaynak Kod Kütüphaneleri, Makine Görmesi ve diğer yazılım dilleri” gibi birçok konuyu uzmanlık alanı olarak öğretecek.

Silivri'nin İlk ve Tek Yazılım Anadolu Lisesi'nde Ön Kayıtlar Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
25 Ağustos 2021 - 22:39 - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 - 23:49
(Tanıtım Haber)

Çizgi Kolejleri, Çizgi Akademi, Deniz Akşam Liseleri, Edu Reklam ve Edu Global Akademi Kurucusu, bölgemizin tanınmış iş insanlarından Ulaş Velioğlu; bilişim istihdamını artırmak ve dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla Silivri’den dünyaya nitelikli işgücünün yetiştirilmesine imkân verecek Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi’ni faaliyete geçirdi.




GENÇLERE ÖZEL İLERİ TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ

Ulaş Velioğlu, bölgemize kazandırdığı yeni eğitim yatırımı Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi ile Bilgisayar Programlama, Robotik Kodlama, Mobil Programlama, Oyun Programlama, Web Programlama, Veri Tabanı Yönetimi, Dijital Pazarlama, Grafik Tasarım, Siber Güvenlik gibi alanlarda birçok önemli eğitimi uzman bilgisayar mühendisleri, eğitmenler, tasarımcılar ve profesyoneller marifetiyle öğrencilerle bir araya getiriyor.



YÜKSEK STANDARTLARDAKİ EĞİTİM KALİTESİ, SEÇKİN MARKA VE KURULUŞLARLA YÜRÜTÜLEN İŞ BİRLİKLERİ

Gençleri yazılımla tanıştırarak geleceği kodlayanlar arasında yer almalarını sağlama mottosuyla inşa edilen Çizgi Yazlım Anadolu Lisesi; dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen yazılım ve tasarım araçlarını kullanmakta olup, ders içi ve ders dışı pratiklerle öğrenciye teorik eğitimden çok daha fazlasını sunacağını garanti ediyor.



ÇİZGİ YAZILIM ANADOLU LİSESİ HAKKINDA

Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi, misyonunu kısaca şöyle tanımlıyor:

HEDEF YERLİ LİDER YAZILIMCILAR

Okulumuz olarak önceliğimiz yerli yazılımcılar yetiştirmek, Türk toplumu ve tüm insanlık için büyük projeler geliştirmelerini hedefliyoruz. Eğitimin Silikon Vadisi misyonunu üstlenen okulumuzu bir AR-GE merkezi gibi çalıştırıyoruz. Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin dünyanın en iyi yazılımcıları olmaları için gereken ileri düzey yazılım eğitimlerini modelliyor ve yürütüyoruz.

EĞİTİMİN SİLİKON VADİSİ

Yazılım geliştirme çalışması, projelendirmeden programlamaya kadar birçok aşamayı içermektedir. Okulumuzun kampüsü, öğrencilerimizin yazılım çalışmalarının her aşamasında ihtiyaç duyacağı teknik ve donanımsal imkanları sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. İnteraktif sınıflar, çalışma alanları, toplantı ve seminer salonları, kuluçka merkezi, teknik danışmanlık birimi, yazılım showroom’u ve birçok teknik birimiyle kampüsümüz bir teknoloji merkezi olarak faaliyet göstermektedir.

LİDERLERİN OKULU


Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi’nin misyonu, ülkemizin ve dünyanın önde gelen yazılımcılarını yetiştirmektir. Tüm eğitim sistemi ve müfredat bu hedefe göre düzenlenmektedir. Yazılım dersleri bilgisayar mühendisleri tarafından verilir. İşin tüm teknik detayları deneyimli profesyoneller tarafından öğretilir.

Ülkemizin ve dünyanın en ileri düzey yazılım eğitimini yürüten Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi’nde tüm müfredat, projeler, uzmanlık alanları ve tamamlayıcı dersler geleceğin yazılımcılarını hedeflenen en üst seviyeye ulaşması için tasarlanmıştır.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi ve ön kayıt süreci hakkında daha detaylı bilgi almak için 0212 723 6 723 numarasından iletişime geçebilirsiniz. Yetkililere [email protected] veya Yeni Mahalle, Çizgi Sokak, No:68 adresinden de ulaşabilirsiniz.






Derleyen: Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum