Silivri'nin Kültür Merkezi Hasreti Yakında Sona Erecek

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, seçim vaatlerinden biri olan Kültür Merkezi’ni çok yakında hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

Silivri'nin Kültür Merkezi Hasreti Yakında Sona Erecek
Editör: Yaz Dostum
26 Haziran 2020 - 15:51
 
Geçtiğimiz gün düzenlediği hizmette 1. yıl değerlendirmesi toplantısında, “Yola çıkarken verdiğimiz sözlerden biri de, yine Silivri’nin olmayan bir Kültür Merkezi ve Kent Parkıydı” diyen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İstanbul’un 39 ilçesi arasında, Kültür Merkezi olmayan tek ilçe, ne yazık ki Silivri. Modern, konforlu, kullanışlı ve birçok alanda sizlere yakışır bir Kültür Merkezine çok yakında kavuşacağız” şeklinde konuştu.

YILMAZ; “ÇALIŞMALAR YAKIN ZAMANDA BAŞLIYOR”

Başkan Yılmaz, konuya ilişkin, “Eylül ayındaki depremde hasar gören Silivri Stadının bulunduğu alana; Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı projemizin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından uygun görülmesinin ardından, projeye ilişkin gerekli olan işlemlere start verildi. Yakın bir zamanda çalışmalar başlıyor. Huzur dolu vakit geçireceğimiz Millet Bahçesi’nin yanı sıra, sizlerin hak ettiği kalitede inşa edilecek Kültür Merkezi hasreti de sona ermiş olacak” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum