Silivri'nin Şoför Esnafının Talepleri İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na İletildi

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız; Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve yönetimiyle birlikte İBB Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir ve Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan’a ziyarette bulundu.

Silivri'nin Şoför Esnafının Talepleri İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na İletildi
Editör: Yaz Dostum
12 Ağustos 2021 - 22:27 - Güncelleme: 12 Ağustos 2021 - 22:29
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız; Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve yönetimiyle birlikte İBB Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir ve Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan’la bugün bir toplantı gerçekleştirdi.

Silivri ilçemizin ulaşım planlamasının görüşüldüğü toplantıda, taşımacı ve şoför esnafının yaşadığı sorunlar dile getirildi. İstanbul halkına ve ulaşım sektöründeki esnafa en iyi şekilde hizmet edebilmek için tüm kurumların iş birliği içinde olması gerektiğini ifade eden Büyükşehir bürokratları, sorunların çözümü konusunda ilçemizin şoför esnafı için atılması gereken adımlar, kurulması gereken diyaloglar noktasında hızlıca harekete geçeceklerini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum