Silivri'nin Vakıf Üniversitesi Rumeli, 2020-2021 Mezunlarını Uğurladı

İstanbul Rumeli Üniversitesi, bugün düzenlediği tören ile 2020-2021 akademik yılı mezunlarını büyük bir gurur ve coşkuyla uğurladı.

Silivri'nin Vakıf Üniversitesi Rumeli, 2020-2021 Mezunlarını Uğurladı
Editör: Yaz Dostum
16 Eylül 2021 - 21:18 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 21:50
Silivri ilçemizin tek vakıf üniversitesi olan İstanbul Rumeli Üniversitesi, bugün 4. mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Üniversite önünde düzenlenen 2020-2021 akademik yılı mezuniyet programına Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, Rektör Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, Balcı Vakfı’nın ve Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanları ve Üyelerinin yanı sıra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, diğer siyasi parti yönetici ve temsilcileri, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, öğretim üyeleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.




Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilerin alana gruplar halinde girerek protokolün önünden geçişi ile başladı. Protokol üyeleri ve aileler, öğrencileri geçit töreninde ayakta alkışladılar. Program öğrencilerin alanda yerlerini almasının ardından konuşmalar ile devam etti. 



Törende fakülte birincisi öğrenciler de sahneye çıkarak konuşmalarını yaptılar. Akabinde Rektör Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka öğrencilere seslendi; yaşam boyu öğrenme arzusunun içlerinde bir ateş olarak yanmaya devam etmesi temennisinde bulundu, mezuniyette emeği olan akademik personeli, aileleri kutladı, mezunların gelecekte ülkemize ve milletimize hizmetlerinde başarılar diledi.

Program, öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.

Haber : Hazal BAŞARAN






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum