Silivri'nin yeni lezzet durağı "Hancılar Baklava" hizmetinizde!

Lezzetiyle tüm dünyaya ün salmış Antep mutfağının en iyi baklava çeşitleri ve beraberinde yediden yetmişe herkes için birbirinden eşsiz yöresel tatlılar, Hancılar Baklava kalitesiyle sizlerle buluşuyor. İşletmeciliğini Burak Hancı’nın yaptığı Hancılar Baklava; Dream of Silivri mevkiindeki Yeni Mahalle, Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 adresinde açıldı. Silivrilileri yöresel Gaziantep tatlarıyla buluşturan Hancılar Baklava; iştah kabartan sunumları ve tadı damağınızda kalacak lezzetleri, cazip fiyatlarla bulacağınız özel bir mekan!

Silivri'nin yeni lezzet durağı "Hancılar Baklava" hizmetinizde!
Editör: Yaz Dostum
12 Temmuz 2021 - 20:10 - Güncelleme: 27 Eylül 2021 - 18:16
Burak Hancı’nın ata mesleğini icra etmek üzere kısa süre önce açtığı Hancılar Baklava; Dream of Silivri mevkiindeki Yeni Mahalle, Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 adresinde hizmete başladı. Hancılar Baklava; Antep’in meşhur tatlılarına ev sahipliği yapıyor. Konukseverlik, ürün tazeliği, kalite, hijyen, hızlı servis, lezzet, ulaşılabilir fiyat gibi tüketici açısından önem arz eden konuları temel değer olarak benimseyen genç iş insanı Burak Hancı, Silivrilileri lezzeti ve çeşitliliği ile Türkiye gastronomi haritasının tam ortasında yer alan Gaziantep şehrimizin meşhur tatlılarına doyurmaya kararlı…



HANCILAR BAKLAVA’DA LEZZETİ İLE BAŞ DÖNDÜREN TATLAR, TATLILAR…

Hiçbir katkı maddesi içermeyen baklavalar fıstıklı, cevizli, muska, havuç dilimi, sade, kuru, tereyağlı, diyet çeşitleriyle günlük olarak Gaziantep’te üretilip, en uygun saklama koşullarında ve tazeliğini yitirmeden otobüslerle Hancılar Baklava’ya ulaştırılıyor. Son zamanların gözde tatlısı, sütlü şerbeti ve çikolatalı sunumuyla iştah kabartan soğuk baklava da Hancılar Baklava’da damak tadınıza yepyeni boyutlar kazandırmak üzere bulundurulan bir başka lezzet. İlçedeki herkesin özellikle şerbetli tatlı severlerin bir an önce keşfetmesi gereken bu mekanda halihazırda bulunan tel kadayıflı billuriye ve fıstıklı sarma çeşitleri de aniden gelen tatlı krizlerinizin en kesin çözümlerini sunuyor. Kıvamıyla tadıyla bir yiyenin bir daha vazgeçemediği hakiki Maraş dondurması ise baklavanın, kadayıfın, şerbetli tatlıların yanında ferahlık sunarken, tek olarak servis edildiğinde ise sohbetlerin keyifli eşlikçisi oluyor. 



PAKET SERVİS HİZMETİ VAR

Sessiz sakin, huzurlu ve köşe bir mekan. İster yerinde, ister özel kutularda paket hizmeti alabilirsiniz. Hancılar Baklava bu eşsiz lezzetleri herkes tadabilsin diye ilçe merkezinin dört bir yanına ürünleri en hızlı şekilde ulaştırıyor. 0541 457 34 25’i arayarak bu eşsiz tatlıların kapınıza kadar ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi bu muazzam lezzetlerden mahrum bırakmayın ve siparişinizi hemen iletin.



TEPSİ SİPARİŞİ VEREBİLİRSİNİZ

Söz, nişan, düğün, bayram ve her türlü özel günlerinizde önceden bildirmek kaydı ile sipariş verebilirsiniz. Rakipsiz antep baklavaları ve tatlı deneyimi için yine 0
544 447 75 99 numarasını aramanız yeterli olacak.



Hancılar Baklava haftanın her günü, 11.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmetinize açık…

Tanıtım Haber : Batuhan GÜÇLÜ









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum