Silivri'nin yüzme yarışındaki gururu Berat Şen

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi iş birliğinde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ilçemizin sevilen ressamı, eğitim gönüllüsü İnci Aydar anısına düzenlenen Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Yüzme Turnuvasına katılan Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berat Şen 1'i il şampiyonluğu olmak üzere 2 derece birden kazandı. 

Silivri'nin yüzme yarışındaki gururu Berat Şen
Editör: Yaz Dostum
02 Ekim 2022 - 17:56
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi ortaklığında geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ilçemizin sevilen ressamı, eğitim gönüllüsü İnci Aydar anısına Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Yüzme Turnuvası düzenlendi. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen özel sporcuların katılımı ile Avrupa Hareketlilik Haftasında organize edilen turnuva Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. 

Bedensel engelli, görme engelli, otizmli, down sendromlu ve metal sporcuların birbirleriyle yarıştığı müsabakalarda izleyiciler, engelsiz kulaçların zirveye ulaşmasına tanıklık ettiler.

Silivri'yi temsilen müsabakalarda yer alan Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berat Şen başarılarıyla adeta göz doldurdu. 25 metre serbest yüzme mücadelelerinde İstanbul Şampiyonu olmayı başaran Şen, yine serbest yüzme kategorisinde 50 metre yarışlarında il 2'inciliği kazandı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Okul idaresi, başarılı öğrenciyi ve öğretmenlerini tebrik etti.
,





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum