Silivri ODAK Okulları'nda 4. Sınıfların Mezuniyet Coşkusu

Silivri Özel ODAK Okulları 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ev sahipliğinde bu akşam okul bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerini ortaokula uğurlayan ODAK ailesi; gururu, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadı.

Silivri ODAK Okulları'nda 4. Sınıfların Mezuniyet Coşkusu
Editör: Yaz Dostum
17 Haziran 2022 - 22:55 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 - 23:09
"Silivri’nin Değeri" mottosuyla ilçemizde faaliyet gösteren Silivri Özel ODAK Okulları, düzenlediği eğlenceli mezuniyet töreniyle ilkokul öğrencilerini ortaokula uğurladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Erkmen, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt, idari kadro, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

NARİNÇ: VELİLERİMİZE,  GÖSTERDİKLERİ SABIR VE EVLATLARINA VERDİKLERİ GÜVEN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Okulun Genel Müdürü Gülgün Narinç, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Bugüne dek eğitim hayatında gösterdikleri başarıyı, evlatlarınızın bundan sonraki yaşamlarında sizlere tattıracağından hiç şüpheniz olmasın. Onları tüm imkan ve yetkinliğimizle ortaokula uğurlarken aramızda kurulmuş bağın nice yıllar sağlamlaşarak devam edeceğini biliyoruz. Onlarla gurur duyabilirsiniz. Ve biliyoruz ki bundan sonra da onların yaptıklarını birlikte onurla izleyeceğiz. Sizlerin bugünkü duyguları, hepimizden çok farklı biliyoruz. Dünyaya geldiği andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebekleriniz çocuklarınızı, ortaokul hayatına başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Siz değerli velilerimiz, sabrınız ve onlara verdiğiniz güven için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonraki adımlarında yanlarında olacağınıza eminiz. Varlığınız onların en büyük servetidir.

“SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, MEZUNİYET BİR SON DEĞİLDİR”

Sevgili öğrenciler, böyle bir dünyada ihtiyacınız olan tek kalıcı yeti, öğrenmeyi öğrenmek ve öğrendiğinizi yani bilgiyi kullanabilmektedir. Bir okulun en temel fonksiyonlarından biri, öğrencilere öğrenmeyi öğretmekse bu demektir ki mezuniyet gerçekten de bir son değildir.

“HEPİNİZİN YOLU VE ŞANSI AÇIK OLSUN”

Birlik olmayı öğrendik. Birbirimize sıkıca sarılmayı öğrendik. Bizim hayallerimiz var. Açacak yollarımız var. Hiç unutmayın; dürüst, çalışkan ve üretken insandır bir değer. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın, zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Güzel ülkemin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan siz sevgili öğrencilerimizi, çok sevdiğimi bir kez daha paylaşmak istiyorum. Diyorum ki güzel olan birlikte geçirdiğimiz yıllar, paylaştığımız değerli anlar ve birbirimize kattığımız güzelliklerdir. Bu güzel ve gururlu anılarla hepinizin yolu ve şansı açık olsun…”

4. SINIFA DOYASIYA EĞLENEREK VEDA ETTİLER

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 4. sınıfın tüm şubeleri, marşlar eşliğinde sırasıyla sahneye çıkarak mezuniyet belgelerini okul yöneticileri ve ilkokul öğretmenlerinden aldılar. Mezuniyet belgelerini almalarının ardından keplerinin havaya atan öğrenciler, şarkılar ve danslar eşliğinde bol bol eğlenerek 4. sınıfa veda ettiler.

Haber : Hazal BAŞARAN












 

YORUMLAR

  • 0 Yorum