Silivri ODAK Okullarından 2 öğrenci LGS Türkiye Birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liseye Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı. Uzun bir maratonun ardından sekizinci sınıf öğrencileri tercih işlemlerine başlayacak. Sınava Silivri Özel ODAK Okullarında hazırlanarak katılan Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Türkiye şampiyonu olan öğrenciler, başarılarıyla okullarını ve ailelerini sevince boğdu.

Silivri ODAK Okullarından 2 öğrenci LGS Türkiye Birincisi oldu
Editör: Yaz Dostum
01 Temmuz 2022 - 18:40 - Güncelleme: 01 Temmuz 2022 - 18:58
5 Haziran 2022'de uygulanan LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçları açıklandı. Başvuruların tüm 8'inci sınıf öğrencileri için otomatik olarak alındığı sınava 1 milyon 31 bin 799 öğrenci girdi ve katılım oranı yüzde 83 olarak gerçekleşti. 

Silivri’nin Değeri mottosu ile ilçemizde faaliyet gösteren Silivri Özel ODAK Okulları'nın 8’inci sınıf öğrencilerinden bu sınava giren iki öğrenci, 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu oldu. Tüm soruları doğru yanıtlayan Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez, hem idareci ve öğretmenlerine hem de ailelerine büyük gurur yaşattı.

Sınavda tek bir hata bile yapmayan öğrenciler şimdi hayallerindeki lise tercihini yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde…





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum