Silivri Pehlivan, Koca Yusuf Yağlı Güreşlerinde 3'üncü Oldu

Cihan pehlivanı Koca Yusuf anısına, Bulgaristan’da doğduğu Karalar Köyü’nde bu yıl 8'incisi düzenlenen Koca Yusuf Yağlı Güreşleri’nde Silivrili güreşçi İsmet Karabulut, büyük orta boyda 3'üncü oldu.

Silivri Pehlivan, Koca Yusuf Yağlı Güreşlerinde 3'üncü Oldu
Editör: Yaz Dostum
15 Eylül 2022 - 12:45
Gelmiş geçmiş en iyi Türk güreşçilerimizden Koca Yusuf’un doğduğu ve yaşadığı Bulgaristan’ın Şumnu iline bağlı Hitrino Belediyesi sınırları içerisindeki Karalar Köyü’nde, geçtiğimiz hafta sonu Koca Yusuf Yağlı Güreşleri’nin 8'incisi düzenlendi. Bulgaristan ve Türkiye’den çok sayıda izleyici ve katılımcının yer aldığı güreşler, bu yıl çetin mücadelelere sahne oldu.

7 kategoride düzenlenen güreşlere bu yıl yaklaşık 150 güreşçi katıldı. Minik, Tozkoparan ve Yıldızlar kategorilerinde güreşler çayır güreşi olarak düzenlenirken, Küçük Orta, Büyük Orta, Başaltı ve Baş güreşleri yağlı düzenlendi. 

Kıran kırana mücadelelerin sahne olduğu müsabakalarda Silivri'ye temsilen İsmet Karabulut er meydanındaki yerini aldı. Büyük orta boyda mücadele eden Karabulut, katıldığı müsabakalar sonucunda 3'üncü olmayı başardı.

Yaz Dostum Haber Sitesi olarak bizlerde Karabulut'u kazanmış olduğu dereceden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum