Silivri Sanayi Sitesi "Mehmet Emin Kıyıcı" İsmini Yaşatacak

S.S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin Mali Genel Kurul Toplantısı’nda Başkan Ercan Çalışkan ve yönetimi bir vefa örneğine imza atarak geçmiş dönemde sanayi sitesine başkanlık yaparak hizmetlerde bulunmuş merhum Mehmet Emin Kıyıcı’nın adını verdikleri üst kattaki yönetim kurulu toplantı salonu için kurdele kesti. Yönetim kurulu toplantı salonu mevcut Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda rahmetlinin oğlu olan Metin Kıyıcı’nın çalışma alanı olarak ayrıldı.

Silivri Sanayi Sitesi "Mehmet Emin Kıyıcı" İsmini Yaşatacak
Editör: Yaz Dostum
15 Ağustos 2021 - 19:06 - Güncelleme: 15 Ağustos 2021 - 19:19
S.S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin bugün gerçekleştirilen Mali Genel Kurul Toplantısı’nda Başkan Ercan Çalışkan ve yönetimini; sanayi esnaflarının yanı sıra CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Başkan Yardımcısı Arif Kanık, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan ve davetliler yalnız bırakmadı.

Sorunsuz geçen mali genel kurul toplantısının sonunda Başkan Ercan Çalışkan, yönetim kurulu ile birlikte S.S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin üst katında bulunan yönetim kurulu toplantı salonuna sanayi sitesine geçmiş dönemde Başkanlık yapmış olan ve kısa süre önce hayatını kaybeden Mehmet Emin Kıyıcı’nin isminin verildiğini açıkladı. Başkan Çalışkan; merhum Mehmet Emin Kıyıcı’yı rahmetle andı, sanayi sitesine olan önemli hizmetlerinden dolayı şükran duyduğunu ifade etti.


OĞLU METİN KIYICI’YA TAHSİS EDİLDİ

Konuşmaların akabinde üst kattaki yönetim kurulu toplantı salonu için kurdele kesimi gerçekleştirildi. Yönetim kurulu toplantı salonu mevcut Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda rahmetlinin oğlu olan Metin Kıyıcı’nın kullanımı için ayrıldı. Metin Kıyıcı, babasının hayatını kaybetmeden önce kendi ismi adına hazırlanan salona geldiğini ve çok duygulandığını davetlilerle paylaştı.
Haber ve Fotoğraflar: Hazal BAŞARAN













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum