Silivri Servisçiler Derneği Basın Mensuplarıyla Yemekte Buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Silivri’deki basın mensuplarını unutmayan Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Muharrem Şentürk ve yönetimi, geçtiğimiz akşam gazeteciler onuruna yemek düzenledi.

Silivri Servisçiler Derneği Basın Mensuplarıyla Yemekte Buluştu
Editör: Yaz Dostum
12 Ocak 2023 - 16:57 - Güncelleme: 12 Ocak 2023 - 17:07
Servisçiler Derneği Başkanı Muharrem Şentürk ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları onuruna akşam yemeği verdi. Şömine Restaurant’ta gerçekleştirilen programa; yayın hayatına devam eden internet haber siteleri ile ulusal haber ajansları çalışanları katıldı.



ŞENTÜRK: DERNEĞİ KURALI 3 YIL OLDU

Basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Şentürk, şöyle konuştu: “Hoş geldiniz. Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Biz Silivri Servisçiler Derneği’ni kuralı 3 yıl oldu. Silivri’de yaklaşık 200 kişilik bir servis grubu var. Öğrenci ve personel taşımacılığını yapıyoruz. Üzerimizde olan şirketler yüzünden sektörde çok fazla paralar kazanamıyorduk. Ev tutarken emlakçısız ev ararız ya bizde hep beraber emlakçı olmadan iş yapalım dedik. Bunun üzerine 2 senedir Silivri Servisçiler Kooperatifi’ni kurduk. Aynı düzende gidiyor. Bilmeyenler için söyleyeyim yerimiz Silivri Devlet Hastanesi’nin ön tarafında. 170 üyemiz, 270 tane de aracımız var.



“FABRİKA VE OKUL TAŞIMACILIĞI NOKTASINDA BÖLGEDE AKTİF ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Okul olarak Mektebim Koleji’nin, Hasan Özvarnalı’nın, Piri Mehmet Paşa’nın, Turgut Reis’in, Namık Kemal’in ve Final Okulları’nın işlerini biz yapıyoruz. Okullarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Fabrika noktasında da Sarten bizim sorumluluğumuzda. Yusuf bey (Sarıbekir) sağ olsun işini bize teslim etti. Çerkezköy Kapaklı, Çorlu ve Silivri’deki fabrikaların taşımacılık işini biz yapıyoruz. Onun haricinde Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş öncülük etti, geçen ay itibariyle başladık, Çağ Kabara Fabrikası’nın servis işini yapıyoruz. Birkaç tane daha böyle fabrika var. Hem fabrika noktasında hem okul noktasında aktifiz. Gazeteciler Günü vesilesi ile hem sizlerle tanışalım hem bir araya gelelim istedik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”



Başkan Şentürk, ekibi ile birlikte dernek tarafından ilçemizde yürütülen hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu, merak edilen soruları cevapladılar. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Hazal BAŞARAN







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum