Silivri SİAD ailesi büyüyor! Karabulut Dış Ticaret, ÇEM-SAN ve Mirbey Plastik, üyeler arasına katıldı…

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne iş dünyasının ilgisi devam ediyor. Karabulut Dış Ticaret, ÇEM-SAN ve Mirbey Plastik, ailenin yeni üyeleri oldu.

Silivri SİAD ailesi büyüyor! Karabulut Dış Ticaret, ÇEM-SAN ve Mirbey Plastik, üyeler arasına katıldı…
Editör: Yaz Dostum
11 Ekim 2022 - 20:32
İlçemizin en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, yeni katılımlarla üye sayısını artırıyor. Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetimi, bu çerçevede Karabulut Dış Ticaret, ÇEM-SAN ve Mirbey Plastik işletmelerine ziyarette bulunup, “hoş geldiniz" derken üyelik belgelerini ve dernek rozetlerini takdim etti. Görüşmelerde dernek faaliyetleri hakkında istişare yapıldı.






MEHMET SERBÜLENT KARABULUT’A ÜYELİK BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Silivri SİAD Üye İlişkilerini Geliştirme Komisyonu’nun düzenlediği haftalık üye ziyareti, Başkan Hakan Kocabaş ve Silivri SİAD üyelerinin katılımıyla Karabulut Dış Ticaret’e gerçekleştirildi. Ziyarette Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Mehmet Serbülent Karabulut’a üyelik belgesini takdim ederek, dernek rozetini taktı.





YENİ ÜYELER ARASINDA ÇEM-SAN ÇELİK MOBİLYA DA YER ALDI

Silivri SİAD üyesi ÇEM-SAN’ a Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Silivri SİAD Üye İlişkilerini Geliştirme Komisyonu’nun düzenlediği haftalık üye ziyaretinde Çem-San Çelik Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Atik Emre Caniklioğlu’na üyelik belgesi ve dernek rozeti takdim edildi.





TAHA BERKE SEVEN’İN DERNEK ROZETİNİ BAŞKAN KOCABAŞ TAKTI

Silivri SİAD Üye İlişkilerini Geliştirme Komisyonu’nun düzenlediği haftalık üye ziyareti, Başkan Hakan Kocabaş, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından Mirbey Plastik’e gerçekleştirildi. Görüşmede Taha Berke Seven’e üyelik belgesi ve dernek rozeti takdim edildi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum