Silivri Şoförler Odası Başkanı, İSTESOB'un iftarına katıldı

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (İSTESOB) On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediği iftar programına Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı da katıldı.

Silivri Şoförler Odası Başkanı, İSTESOB'un iftarına katıldı
Editör: Yaz Dostum
18 Nisan 2022 - 15:46
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) koronavirüs salgını dolayısıyla 2 yıl ara verdiği geleneksel iftar programını bu yıl devam ettirdi. Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelen oda başkanları Yenikapı’da buluştu. 

Programa katılım gösteren isimler aradında, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı'nın sıra TBMM Başkan Vekili Celal Adan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı de vardı.

İftar vaktinin gelmesinin ardından yemekler yenildi. Hayır dualarından sonra ise İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki, bu yıl Ramazan ayında, şu mübarek iftar sofralarımız vesilesiyle, esnaf camiamızın kardeşlik halkasını, yeniden yaşama, ramazanın sevinci hep beraber paylaşma imkânı bulduk. Daha nice, güzel vesilelerle buluşmayı diliyorum. Cenab-ı Allah aziz milletimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın yar ve yardımcısı olsun, sofralarımızdan bereketi, vatanımızdan huzuru eksik etmesin. Birliğimiz, bütünlüğümüz ve kardeşliğimiz daim olsun. Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan ve aynı iftar sofrasında bulunmaktan duyduğum bahtiyarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum.” 

Program sonunda İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz programda yer alan TBMM Başkan Vekili Celal Adan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek'e ahi sancağı takdim etti.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum