Silivri Tarih Derneği'nden Bülten Atılımı!

Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği ilçemizin tüm kültürel zenginliklerini kamuoyuna tanıtmak adına yeni bir girişimde bulunarak internet üzerinden ve basılı olarak 2-3 haftada bir bülten yayımlayacaklarını duyurdu. Bölgedeki tarihi ve doğal mirasların durumu hakkında analizlerin yapılacağı bültenlerde köşe yazıları da makaleleriyle birlikte sizlerle olacak.

Silivri Tarih Derneği'nden Bülten Atılımı!
Editör: Yaz Dostum
18 Şubat 2021 - 18:30 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 - 18:40
Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği ilçemizin tüm kültürel zenginliklerini kamuoyuna tanıtmak adına yeni bir girişimde bulunarak internet üzerinden ve basılı olarak 2-3 haftada bir bülten yayımlayacaklarını duyurdu. “Silivri Tarih Derneği Bülteni” başlığı altında piyasaya sürülecek olan bültende, ilçemizin tarihi ve doğal mirasları hakkında yapılan araştırmaların analiz raporları okurlar için derlenecek.

Öte yandan alanında uzman köşe yazarları da makaleleriyle birlikte bültenlerde yerini alacak.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Faysal Bulut, ilçenin manevi değeri yüksek miraslarını gün yüzüne çıkaracak bu bültenleri mutlaka Silivri sakinlerinin takip etmesi gerektiğini söyledi.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum