Silivri'ye Verem Savaş Dispanseri Yapılacak!

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1. Hizmet Yılı Değerlendirme toplantısında İçerisinde 112, sağlık evi ve Verem Savaş Dispanseri bulunan bir İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün Silivri’ye kazandırılacağının müjdesini verdi.

Silivri'ye Verem Savaş Dispanseri Yapılacak!
Editör: Yaz Dostum
26 Haziran 2020 - 12:40
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, pandemi nedeniyle ertelenen “Silivri’ye Hizmette 1.Yıl Toplantısı”nı basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdi. Yılmaz burada yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan bir dizi sağlık yatırımının da müjdesini paylaştı.
 
“İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPIMINA ÇOK YAKINDA BAŞLANIYOR”

Yılmaz, şunları söyledi: “Silivri’deki huzurumuzun haklı gururunu taşıyan emniyet güçlerimiz için de harekete geçtik.  İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Selimpaşa Polis Merkezi amirliği için yeni bina ruhsatlarını yıl içerisinde onayladık. İnşaat çalışmaları şuanda devam ediyor. İçişleri Bakanlığımızca yapılan projeler tamamlandığında, güvenlik güçlerimiz modern ve güvenli binalarda hizmet verecek. Yine buradan sizinle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. İçerisinde 112, sağlık evi ve Verem Savaş Dispanseri bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün yapımına çok yakın bir zamanda başlanıyor. Bu vesileyle bu projeleri Silivri’mize kazandıran bütün hükümet üyelerine Silivrili hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum