Silivri'ye Yeni Kaymakam Atandı

Silivri Kaymakamı Ali Partal Bursa Osmangazi Kaymakamlığına; Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan da Silivri Kaymakamlığına atandı.

Silivri'ye Yeni Kaymakam Atandı
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2021 - 09:49 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 10:07
Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Silivri Kaymakamı değiştirildi. Silivri Kaymakamı Ali Partal Bursa Osmangazi Kaymakamlığı'na atanırken, yerine Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan atandı.

Kocaeli Başiskele'de görev yaparken Silivri'ye tayin edilen Kaymakam Ali Partal, Aralık 2016’dan beri ilçede görev yapmakta...

TOLGA TOĞAN KİMDİR?

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Ortahisar Kaymakamlığına atanan Tolga TOĞAN,  göreve başladı. Kaymakam Tolga TOĞAN 02 Eylül 1976 tarihinde Kayseri Pınarbaşı’nda doğdu.İlkokulu Pınarbaşı’na bağlı Sacayağı Köyünde okudu. Lise Eğitimini Ankara’da tamamladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.2000 yılında yapılan kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliğİ mesleğine girdi.Afyon-Başmakçı, Karabük- Ovacık Kaymakam vekilliklerinde bulundu .9 ay süreyle dil eğitimi için İngiltere’de kaldı. Daha sonra sırasıyla Samsun-Ayvacık Kaymakamlığı, Erzurum-Tekman Kaymakamlığı, Tokat-Almus Kaymakamlığı, Nevşehir-Kozaklı Kaymakamlığı ve Kilis Vali Yardımcılığı yaptı.3 yıldır Diyarabakır Bağlar KaymakamlIğını ve Vali Yardımcısı Vekilliği görevini yürütürken İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Ortahisar Kaymakamlığına atanan Tolga TOĞAN evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede ingilizce bilmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bu çerçevede Toğan’ın da Silivri’ye ataması yapıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum