Silivrili Alara Akbaş, bu kez idolüyle tanışmak için kazandı!

Silivri Karate Kulübü’nün Milli Sporcusu Alara Akbaş, TRT Spor’un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği #Evde19Mayıs etkinliğine katıldı. Evinde çektiği karate videosu ile yarışmada 1’inci seçilen Akbaş, kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu’nu da bulunduran Türk Karateci Milli gururumuz Uğur Aktaş ile uzaktan bağlantı yönetimiyle konuşup, tanışma fırsatını elde etti.

Silivrili Alara Akbaş, bu kez idolüyle tanışmak için kazandı!
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 11:17
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı evlerde kutlandı. Milyonlarca genç sporcunun hayallerini ertelemek zorunda kaldığı bu dönemde TRT Spor da, gençlerin hayallerini yeniden gerçekleştirmesine yardımcı olabilmek adına bir proje tasarladı.

“GENÇLER İDOLLERİYLE BULUŞTU”

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen projede, Türkiye'nin önde gelen 19 sporcusu aktif olarak yer aldı. #Evde19Mayıs etiketiyle evde çekecekleri en iyi spor videolarını Instagram ve Twitter hesapları üzerinden paylaşarak yarışmaya katılan gençler, idolleri haline gelmiş sporcular ile tanışma fırsatını elde etmiş oldular.

“ALARA AKBAŞ’IN VİDEOSU KENDİ DALINDA 1’İNCİ OLDU”

Öte yandan yarışmaya Silivri Karate Kulübü’nün Milli Sporcusu Alara Akbaş’da katılım gösterdi.  Binlerce sporcu arasından Akbaş’ın karate videosu 1’inci olarak seçildi. Bir çok başarıya imza atan Akbaş, almış olduğu bu başarı ile birlikte kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu’nu da bulunduran Türk Karateci Milli gururumuz Uğur Aktaş ile internet üzerinden canlı olarak görüşerek tanışma fırsatını elde etmiş oldu.

“UĞUR AKTAŞ TEBRİK ETTİ”

TRT Spor ekranlarından görüşme naklen izleyicilerle buluşturuldu. Milli gururumuz Uğur Aktaş, Akbaş’ı başarılarından dolayı tebrik ederek çalışmalarının devamını diledi.

“TEKGÜL, AKBAŞ AİLESİNİ KUTLADI”

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Silivri Karate Kulübü Antrenörü Serkan Tekgül, genç sporcusuyla gurur duyduğunu ifade ederek ailesini ve kendisini kutladı.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum