Silivrili Berberlere Gelecek Partisi Gençlik Kollarından Siperlik Ve Maske Desteği

Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Semih Kolsuz ve yönetimi, bugün Silivri İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Kolsuz ve yönetimi, buluşmanın ardından Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım ve beraberindeki gençlerle birlikte çarşı merkezinde normalleşme süreciyle yeniden hizmete başlayan berberlere siperlik ve maske dağıttı.

Silivrili Berberlere Gelecek Partisi Gençlik Kollarından Siperlik Ve Maske Desteği
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 19:06 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 19:16
 
Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Semih Kolsuz ve yönetimi, bugün Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kolsuz ve yönetimi, partinin Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı,Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Partinin yapılanma süreciyle alakalı kaydedilen sohbetin ardından Kolsuz Başkanlığında, çarşı merkezinde berberlere siperlik ve maske dağıtımı gerçekleştirildi, öte yandan 11 Mayıs itibariyle normalleşme süreci çerçevesinde yeniden hizmet vermeye başlayan esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunuldu.

Gençlik Kolları’na bu etkinlikte İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı da destek verdi. Akıncı bir diğer taraftan bayan kuaförlere siperlik ve maske desteği sağladı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum