Silivrili çiftçiler depolarını İBB'nin ücretsiz mazot desteğiyle fullüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çiftçiye mazot desteği projesi kapsamında Silivri'nin çeşitli noktalarında depo dolumu yapıldı.

Silivrili çiftçiler depolarını İBB'nin ücretsiz mazot desteğiyle fullüyor
Editör: Yaz Dostum
02 Ekim 2022 - 15:51
İstanbul Büyükşehir Belediyesi artan akaryakıt fiyatları nedeniyle çiftçinin toprağını verimli kullanabilmesi ve İstanbul'daki tarım alanlarının işlevini kaybetmemesi adına ‘150 Günde 150 Proje’ maratonu kapsamında çiftçilere ücretsiz olarak mazot dağıtmaya başladı. 

Değirmenköy Mahallesinde start alan proje son olarak Gümüşyaka, Ortaköy, Selimpaşa, Seymen, Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli, Küçükkılıçlı ve Büyükçavuşlu Mahallerinde devam etti.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, şunları söyledi:

"Silivrili üreticilerimize ilkleri yaşatmaya devam ediyor, mazot desteğiyle de onların yanında oluyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyemizin çiftçimize can suyu olan destekleri Gümüşyaka, Ortaköy, Selimpaşa, Seymen, Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli, Küçükkılıçlı ve Büyükçavuşlu Mahallelerimizde de devam ediyor. Çiftçilerimizin zorlaşan ekonomik koşullar içerisinde nefes almalarını sağlayan bu desteklerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz."













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum