Silivrili Karateciler Ülke Genelinde İlk 3'e Girdi

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 19-24 Nisan tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda en çok derece kazanan kulüpler belli oldu. Silivri Karate Kulübü yapılan açıklamaya göre; 3'üncü sırada yer aldı.

Silivrili Karateciler Ülke Genelinde İlk 3'e Girdi
Editör: Yaz Dostum
27 Nisan 2022 - 05:38
Türkiye Karate Federasyonu tarafından 19-24 Nisan tarihleri arasında Sivas'ta Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası düzenlendi. 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu'nda gercekleştirilen müsabakalara 62 İlden, 316 kulüp ve  2600'e yakın sporcu katılım sağladı.

Kıran kırana müsabakaların sahne olduğu karşılaşmalarda Silivri Karate Kulübü sporcuları da yer aldı. Ayrı ayrı kategorilerde 2 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz Madalya kazanan ilçe temsilcilerimiz bizleri bir kez daha gururlandırdı.

İLÇE TEMSİLCİLERİMIZDEN HARİKA BAŞARI

Türkiye Karate Federasyonu turnuvalarda en çok başarı kazanan kulüpleri resmi internet sayfası üzerinden kamuoyuna duyurdu. Yapılan bildiriye göre; Silivri Karate Kulübü listede 3'üncü sırada yer aldı.

ŞAMPİYONLARIMIZ ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Konuyla ilgili açıkalamada bulunan, Silivri Karate Kulübü Antrenörü Serkan Tekgül müsabakalarda şampiyonluk kazanan sporcularının Bosna-Hersek'te yapılacak olan Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında ülkemizi temsilen performans sergileyeceğini belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum