Silivrili Muhtarlar Valilikten Teşekkür Aldı

İstanbul Valiliği tarafından pandemi döneminde Vefa Sosyal Destek Grubu’nda gece gündüz demeden çalışan Silivri’deki mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verildi.

Silivrili Muhtarlar Valilikten Teşekkür Aldı
Editör: Yaz Dostum
26 Aralık 2020 - 21:14
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hastalığın daha fazla kitlelere bulaşmasını önlemek amacıyla sokağa çıkma kısıtlamaları getirilmişti. Bu bağlamda evlerinde olan vatandaşların temel ihtiyaçlarını gidermek adına ülke genelinde olduğu gibi Silivri’de de Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

İstanbul Valiliği, ilçemizdeki Vefa Sosyal Destek Grubu’na katkı sağlayan mahalle muhtarları için teşekkür belgeleri hazırlatarak kendilerine iletti.

Belgelerini teslim alan muhtarlar, memnuniyet duygularını ifade ederek birlik ve beraberlik mesajlarını aktardılar.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın imzasını taşıyan teşekkür belgelerinde şu not düşüldü;

“Salgın sürecinde Vefa Sosyal Destek Grubu'na yapmış olduğunuz çalışmalarla büyük bir hizmette bulundunuz. Bu zor zamanlarda devletimiz ve milletimiz için gönüllü olarak gösterdiğiniz gayret ve fedakarlıkla yapmış olduğunuz çalışmalar için İstanbullular adına size teşekkür ederim.”

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Silivrili
    3 yıl önce
    Mücadeleleri iyi ama şimdi bu fotoğrafa baktığımızda sosyal mesafe yok , maske yok.Kamu görevlilerininde örnek olması gerekmez miydi bu durumda.