Silivrili Nilsu Çallıoğuları'ndan Gurur Verici YKS Başarısı

Silivrili Nilsu Çallıoğuları, 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) sayısal alanında Türkiye 894’ncüsü oldu. Fiziksel ve zihinsel olarak hem hayata, hem de zorunlu eğitim dönemine okul öncesi eğitim yuvası olan Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde hazırlanan Çallıoğuları; başarı hikayesini ve mutluluğunu yıllar sonra kuruma gelerek minik öğrencilerle paylaştı.

Silivrili Nilsu Çallıoğuları'ndan Gurur Verici YKS Başarısı
Editör: Yaz Dostum
31 Temmuz 2021 - 22:33
2021 YKS neticelerinin açıklanmasıyla ilçemizden sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Sayısal alanında Türkiye sıralamasında 894’ncü olan Nilsu Çallıoğuları, hepimizin göğsünü kabarttı. Milyonlarca öğrencinin ter döktüğü sınavda büyük bir başarıya imza atan Çallıoğuları; mutluluğunu kendisini duygusal, sosyal, fiziksel ve bilişsel olarak hayata hazırlayan Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileriyle paylaştı.

“MAŞALACI AİLESİ VE MAŞALACI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ OLARAK GÜZEL KIZIMIZI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduklarını belirten Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi, konuyla ilgili duygu yüklü şu açıklamayı kaydetti:

“Okulumuzun öğrencilerinden Nilsu ÇALLIOĞULARI 2021 YKS Sayısal Türkiye 894.sü olarak bizleri gururlandırdı. Mezuniyetinde vedalaşırken yaşadığımız hüzün, yerini sevinç ve mutluluğa bıraktı. Nilsu ile bugün çocukluk anılarımızı yâd ettik. Kreşe geldiği ilk gün yaşadıkları heyecanı, sevinci… Çocuklarımız da Nilsu ablalarını çok sevdiler. Her adımda başarıyı peşinden sürükleyeceğine olan inancımız sonsuz, geriye dönüp baktığında her zaman seninle gurur duyan öğretmenlerini göreceksin. Maşalacı ailesi ve Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak güzel kızımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum