Silivrili Şehit Babasından Soylu'ya Destek!

Silivrili şehit babası İsmail Sarıtaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ortaya atılan ve kamuoyunda gündem oluşturan iddialara tepki gösterdi.

Silivrili Şehit Babasından Soylu'ya Destek!
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2021 - 22:21

31 Mart 2016 tarihinde Nusaybin’deki terör operasyonlarında şehit düşen Silivrili Emre Sarıtaş'ın babası İsmail Sarıtaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ortaya atılan ve kamuoyunda gündem oluşturan iddialara karşılık tepki gösterdi. Bakan Soylu'nun suç ve suç örgütlerine karşılık uyguladığı başarılı güvenlik politikalarından dolayı kendisine düşmanlık yapıldığını ifade eden Sarıtaş, "Bu konuda tamamen tarafsız olmak da bertaraf olmak olur. Görevini layıkıyla yapanları yedirmemeliyiz ve yedirmeyeceğiz!" dedi.

Sarıtaş, açıklamalarında şunları kaydetti:

“Siyasi konulardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Hiçbir siyasi şahsiyeti, kayıtsız şartsız destekleyenlerden asla olmadım. Aklımın erdiği kadarıyla daima yönüm ülke menfaatlerine dönük olmuş ve bu istikamette olduğunu düşündüklerimi desteklemişimdir. Ancak bir istisna olarak, topa girmem gerektiğini düşünüyorum. Sayın Süleyman Soylu Bakanımız göreve başladığından beri, ülkemize ihanet içerisinde bulunan bütün terör örgütlerinin tepelerine çöktü. Aynı anda küçük çaplı suç örgütleri ve gayri meşru iş tutan herkese bir temasta bulundu. Uyguladığı başarılı güvenlik politikaları ve suç örgütleri karşısındaki dik duruşu sebebiyle, kendisini takdir ediyorum ve seviyorum. Bu aralar üzerine topyekûn gidilmesinin tek sebebinin suç ve suçlularla mücadelesinin olduğunu düşünüyorum. Bu mücadelesi nedeniyle, kapısına dayandığı herkes elinden geldiğince düşmanlık yapmaya çalışıyor. Sosyal medya sayesinde de birbirine zıt hatta çatışma halinde olan bütün suç örgütleri, bir anda tek yerden yönetilircesine birleşebiliyor. Tamamen tarafsız olmak da bertaraf olmak olur. Görevini layıkıyla yapanları YEDİRMEMELİYİZ ve YEDİRMEYECEĞİZ. Bütün akraba, arkadaş ve dostlarıma selamlar gönderiyorum. Allah'a emanet ediyorum hepinizi.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum