Silivrili Volkan Yavuzaslan, Milli Takımımıza Avrupa Şampiyonluğu Kazandırdı

2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları’nda Şampiyon olan Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal Milli Takımında Silivri’nin gururu Volkan Yavuzaslan da kaleci olarak görev yaptı. Final maçında Portekiz ile karşı karşıya gelen millilerimiz, rakibini 6-0 yenerek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

Silivrili Volkan Yavuzaslan, Milli Takımımıza Avrupa Şampiyonluğu Kazandırdı
Editör: Yaz Dostum
12 Ekim 2021 - 11:57
2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları’nda, Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız final müsabakasında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Silivrimizin gururu Volkan Yavuzaslan’ın da kaleci olarak görev yaptığı ay-yıldızlı ekibimiz; Anıl Koçak (2), Resul Orakçı (2), Hami Maldız ve Birkan Dirici'nin golleriyle rakibini 6-0 yenerek şampiyon oldu.

BİROL AYDIN: “HEYECANIMIZ DORUKLARDAYDI”

Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, "Onlar sahada, bizler tribünde heyecanımız doruklardaydı. Hepsi ile gurur duyuyoruz. Başaracağız dedik, başardık. Tarihimizde il  k defa Down Sendrom Futsal Milli Takımımız ile Avrupa Şampiyonu olduk. Bizlere, bu güzel çocuklarımıza inanan ve her zaman destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Sayın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya'ya, Sayın TFF Başkanımız Nihat Özdemir'e , Sayın TMPK Başkanımız Yavuz Kocaömer'e ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ailemize teşekkür eder şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.



ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

Ülkemize altın madalya kazandırarak tarihe geçen milliler, dün akşam Türkiye Özel Sporcular Federasyonu yetkileri ve aileleri tarafından İstanbul Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.

BAŞARILARIN DAİM OLSUN YAVUZASLAN!

Final müsabakasını hiç gol yemeden tamamlayan Volkan Yavuzaslan, ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında daha önce koşu, disk atma ve gülle atma gibi kategorilerde dereceler kazanarak ismini tüm dünyaya duyurmuştu.

Haber : Batuhan Güçlü



YORUMLAR

  • 0 Yorum