Silivrispor'da "Bağış Dayatması"

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, altyapıdaki sporcuların velilerinden bağış dayatması ile para istemeye başladı. "Sponsor bulamadık, altyapıdaki yükümüzü hafifletin" diyerek takımın mali yükünü velilerin üzerine yıkmaya çalışan Çolakoğlu, her veliden 2.000,00 TL (İki bin) ve üzeri para talep etti.

Silivrispor'da "Bağış Dayatması"
Editör: Yaz Dostum
06 Nisan 2024 - 15:15 - Güncelleme: 06 Nisan 2024 - 15:26
Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu denildiği zaman akla ilk gelen konu “Bağış Dayatmaları” oluyor. Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden kulüp için başlattığı bağış kampanyası ile gündeme gelen Çolakoğlu, aradan günler geçmesine ve bağış paralarının “şahsi hesaplara yönlendirilmesi” sebebiyle kamuoyunda oluşan soru işaretlerine rağmen kampanyadan elde ettikleri gelirleri açıklamadı. Sık sık ticaret hayatındaki gelişmeleri takipçileri ile paylaşan Çolakoğlu, en son araç filosunu büyüttüğünü belirterek kurban kesmişti.



Bu sefer de kulübün altyapıdaki oyuncularını gözüne kestiren Çolakoğlu, velilerine bir bilgilendirme metni göndererek 2.000,00 TL (İki bin) ve üstü para talep etmeye başladı. Kulübün önceki dönem Başkanları Taylan Güraslan ve Akgün Duru’nun Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Çolakoğlu, “Geçmiş yıllardan devir aldığımız borçların içerisinde gözükmeyen onlarca icra dosyası ile boğuşuyoruz” ifadelerinde bulundu. Takımın hiçbir finans hareketinden haberi yokmuş gibi başkanlık görevini devraldığını ima etmeye çalışan Çolakoğlu, “Sponsor bulamadık, altyapıdaki yükümüzü hafifletin” diyerek “Bağış Dayatması” ile velilere yüklendi.

Belirlenen fiyatı ödeyemedikleri takdirde çocuklarının kulüpten atılma endişesiyle baş başa kalan veliler, çocuklarının geleceği ile ilgili büyük kaygı duyuyor.

Çolakoğlu’nun IBAN numarası vererek velilere göndermiş olduğu bilgilendirme metni:

Değerli Velilerimiz;

27.03.2024

Bildiğiniz üzere; Silivrispor Kulübü futbol altyapısı 8 (Sekiz ) Antrenör 8 (Sekiz ) ayrı yaş grubu ile tarihinde ilk defa Akademi ligine katılım sağladı.

Tek ve en büyük hedefimiz 230 lisanslı oyuncumuzdan 2 (iki) yıl içerisinde A takıma oyuncu çıkarabilmektir. Bunun için elimizden gelen hiçbir şeyi esirgemiyoruz.

Lakin, bazı sıkıntıları aşmakta zorlanıyoruz. Sene başı mali bütçemizi yaparken, gelir kalemlerimizin en başına forma reklamlarımızı koymuştuk. Göğüs, sırt, kol ve şort kısmına sponsor bulamadık .Ayrıca geçmiş yıllardan devir aldığımız borçların içerisinde gözükmeyen onlarca icra dosyası ile boğuşuyoruz.

1 (Bir) lira sabit geliri olmayan en başta Başkanımız sonra da Yönetim Kurulu üyelerinin fedakarlıkları ile yıllık 25-30 milyon aralığında gideri olan - olacak Silivrispor'u idare etmeye çalışıyoruz.

Sizden ricamız, Altyapıdaki yükümüzü hafifletmeniz. Bu sebeple her Velimiz' den 2.000,00 TL (İkibin) ve üstü destek bekliyoruz.

Hesap adı: Silivrispor Kulübü
İBAN: TR44 0001 2009 7550 0016 0005 40
Silivrispor Kulübü Yönetim Kurulu adına Nuri ÇOLAKOĞLU







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum