Silivrispor, Kampanya Gelir-Giderlerini Açıkladı!

Silivrispor Kulübü, #VazgeçmemSendenSilivrispor kampanyasından elde edilen gelir ve giderleri açıkladı.

Silivrispor, Kampanya Gelir-Giderlerini Açıkladı!
Editör: Yaz Dostum
04 Kasım 2020 - 00:22 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 00:31
Silivrispor Başkanı Taylan Güraslan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte almış oldukları kararlar doğrultusunda #VazgeçmemSendenSilivrispor adlı kampanya başlatarak takıma destek toplamaya çalıştılar. Kırmızı-mavili ekibin maddi yönden çektiği sıkıntı tüm kamuoyu tarafından konuşulurken Güraslan, sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştirilerin hedefi oldu.

Konu ile ilgili olumsuz söylemlere cevap vermek adına kulüp yönetimi kampanyadan elde ettikleri gelir ve giderleri kamuoyu ile paylaştı. Hazırlanan tabloda 579 bin 815 lira gelir elde edildiği belirtilirken, 579 bin 815 lira da giderleri olduğu gözlemlendi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş’a bir teşekkür notuyla durumu kamuoyuna duyuran ekip konuyla ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:

“579 bin 815 lira gelir elde edilen kampanya ile ilgili “Silivrispor Yönetimimizin başlattığı #VazgeçmemSendenSilivrispor kampanyasına destek veren Başta SİAD Başkanımız Hakan Kocabaş’a, tüm sponsorlarımıza ve desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Temennimiz desteğin katlanarak artmasıdır. Toplanan destek ve harcanan yerler aşağıdaki çizelgede sunulmuştur. Kamuoyuna duyurulur.”

Takımın kampanyadan elde ettiği gelir gider tablosu şöyle:


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum