Silivrispor Kulübü Başkanı Akgun Duru: "Çok Üzgünüz"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu Bölge Birinciliği Müsabakalarında Kartal Bulvarspor ile final karşılaşmasına çıkan Silivrispor, penaltı atışlarında şampiyonluğu elinden kaçırdı. Kırmızı-mavili ekibin Kulüp Başkanı Akgün Duru, müsabaka sonrasında konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasındada maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek tüm Silivrispor taraftarlarına desteklerden dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgun Duru: "Çok Üzgünüz"
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2022 - 14:48
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu Bölge Birinciliği Müsabakalarında 3. Lig'e yeniden çıkma hayalleri kuran Silivrispor, dün Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda Kartal Bulvarspor ile final karşılaşmasına çıktı. Mücadelenin 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken kırmızı-mavili ekip penaltı atışlarında rakibine 5-4 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrasında Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Müsabakayı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Duru, bugüne dek yanlarında olan tüm Silivrispor taraftarlarına teşekkür temennilerini iletti.

Duru, şunları kaydetti:

"Sevgili Silivrispor Ailesi;
Başta hanımefendiler olmak üzere sezon boyunca bizlere desteğini esirgemeyen tüm sevdalılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün yine binlerce kişi işini gücünü bırakıp Silivrisporumuzu desteklemek için maçımıza geldi. Gönül isterdi ki, ligde olduğu gibi playoff maçlarında da şampiyon olalım. Maalesef penaltılara giden maçın sonucunda şampiyonluğu kaçırdık. Tabii ki çok üzgünüz. Rakibimiz olan Kartal Bulvarspor’u da tebrik ediyor, profesyonel ligde başarılar diliyoruz. Kulübümüze destek veren herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz. SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN"

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum