Silivrispor Topbaşı Yaptı

Silivrispor Kulübü oyuncuları uzun bir sürenin ardından ilk kez bugün top başı yaptı. Silivri stadında futbolcularla, yönetim kadrosu ve teknik ekiple bir araya gelen Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, “Bir ayrılık dönemi oldu. 3 aylık sıkıntılı dönemden sonra bugün ilk defa topbaşı yapıyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah daha güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

Silivrispor Topbaşı Yaptı
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2020 - 18:41 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 18:45
 
Liglere verilen 3 aylık aranın ardından yeniden toplanan Silivrisporlu futbolcular, koronavirüs testinin ardından Silivri Stadı’nda topbaşı yaptı. Oyuncuları, Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, yönetim kadrosu ve teknik ekip yalnız bırakmadı.

“İNŞALLAH DAHA GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR”

Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, yaptığı kısa konuşmada, “Bir ayrılık dönemi oldu. 3 aylık sıkıntılı dönemden sonra bugün ilk defa topbaşı yapıyorsunuz. Covid-19 testlerinizin hiçbirinde çok şükür problem yok. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah daha güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

Konuşmaların ardından sporcular sahayla hasret giderircesine idman yaptı. 
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum