Silivrispor Yeni Sezonu İBB Müjdat Gürsü Tesisleri'nde Oynayacak

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri; İBB Tesisler Bakım Onarım Müdürü Bayram Yurdakul ve Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ile birlikte İBB Müjdat Gürsü Spor Tesislerinde bir araya geldi.

Silivrispor Yeni Sezonu İBB Müjdat Gürsü Tesisleri'nde Oynayacak
Editör: Yaz Dostum
04 Haziran 2020 - 19:58 - Güncelleme: 04 Haziran 2020 - 20:09
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, ilçe yöneticileri, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Elif Yılmazer; İBB Tesisler Bakım Onarım Müdürü Bayram Yurdakul ve Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ile birlikte İBB Müjdat Gürsü Spor Tesislerinde bir araya gelerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söz verdiği Müjdat Gürsü Tesisleri Yenileme Projesini inceledi. CHP’nin talebi üzerine tesise Fitness Salonu, Amatör Kulüpler İçin Malzeme Odaları ve Toplantı Salonu eklendi.
 
Yapılan görüşme sonucunda CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Pazartesi günü başlayacak çalışmalarla birlikte Silivri’mize, Silivrispor’umuza ve amatör kulüplerimize yakışır bir tesisi en kısa zamanda hayata geçireciğiz. Silivrispor yeni sezonun tüm maçlarını burada oynayacak” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum