Sinekli'deki Mesire Yerinde Masalar Kırık, Tuvaletlerde Su Yok!

Sinekli Gölü çevresindeki piknik alanında bulunan masaların büyük kısmı işlevini yitirmiş ve kullanılamaz durumda. Öte yandan doğa harikası mesire yerindeki çeşmeden su akmıyor, suyu bulunmayan tuvaletlerin içi ise pislik içinde, etrafa mikrop saçıyor. 

Sinekli'deki Mesire Yerinde Masalar Kırık, Tuvaletlerde Su Yok!
Editör: Yaz Dostum
17 Haziran 2020 - 22:07 - Güncelleme: 17 Haziran 2020 - 22:24
  
Yeşille mavinin buluştuğu, doğanın bütün güzelliğiyle arz-ı endam ettiği Sinekli Göleti Piknik Alanı dökülüyor. Masaların çoğunun oturak kısımlarının olmaması, gölet kenarında piknik yapmaya gelenleri hüsrana uğratıyor. Mesire alanında bulunan çeşmeden damla su akmazken, yine aynı şekilde suyu bulunmayan lavabolar da tıkalı ve girilecek durumda değil. Bu sebeple vatandaşlar ellerinde pet şişe ile su arama derdine düşüyor.

Bunaltıcı sıcaklar nedeniyle kendilerini mesire alanına atan vatandaşlar dört dörtlük bir piknik keyfi yaşamaktan yoksun kalmak bir yana, sağlık açısından tehlike arz eden durum dolayısıyla şaşkın ve tepkili.

Vatandaşlar, yetkililerden bu nadide alana sahip çıkmalarını ve eksiklerinin giderilerek halkın hizmetine sunulmasını istiyor.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ









 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum