Şipka, Ronaldo'yu örnek gösterdi

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka, İtalya'daki Juventus Kulübü'nün dünyaca ünlü yıldızı Portekizli Cristiona Ronaldo'yu örnek göstererek gençlere önerilerde bulundu.

Şipka, Ronaldo'yu örnek gösterdi
Editör: Yaz Dostum
26 Temmuz 2020 - 22:41 - Güncelleme: 26 Temmuz 2020 - 22:44

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka, gençlere sporu sevdirmek ve daha iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak adına yürüttüğü çalışmalarıyla sık sık gündeme geliyor.

Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Şipka, İtalya'daki Juventus Kulübü'nün dünyaca ünlü yıldızı Portekizli Cristiona Ronaldo'yu örnek göstererek gençlere önerilerde bulundu.

"Hangi sportif branş olursa olsun, Ronaldo gibi zirvede olan sporcuların hayatlarını inceleyip, çalışma disiplinlerini araştırsınlar. Antrenmanlarını-maçlarını izlesinler." diyen Şipka, "Sporculuk kariyerinin başında olan genç arkadaşlarım var. Eminim çok şey öğreneceklerdir" dedi.

Şipka, şunları kaydetti:

"Juventus - Lazio maçını izleyince, Ronaldo'nun 35 yaşında olmasına rağmen maç içindeki hırsıyla- kazanma isteğiyle ve disipliniyle bir kez daha boşuna büyük futbolcu olmadığını anladım. Belki de kazanmadığı kupa-maddiyat açısından da meblağ kalmamasına rağmen, işine duyduğu saygıdan dolayı hala sanki hiçbir şey kazanmamış gibi mücadele etmesi gerçekten takdire şayan. Bu maçta attığı 2 gole rağmen yine de gol araması...Özellikle son dakikalarda maç 2-1'e gelince yaşadığı stresi göstermesi, arkadaşlarını motive etmeye çalışması...Maç bitince de çocuklar gibi sevinmesi... Facebook sayfamda yüzlerce, sporculuk kariyerinin başında olan genç arkadaşlarım var. Onlara bir kez daha şunu tavsiye ediyorum. Hangi sportif branş olursa olsun, Ronaldo gibi zirvede olan sporcuların hayatlarını inceleyip, çalışma disiplinlerini araştırsınlar. Antrenmanlarını-maçlarını izlesinler. Eminim çok şey öğreneceksinizdir!"

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum