Sokağa Çıkamayan Öğretmen Çiftin Fidelerini "Başkan Esen" Bizzat Götürdü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce üreticilere ve çiftçilere yönelik yapılan ücretsiz fide destekleri kapsamında büyükşehirden fide desteği talebinde bulunan Makbule ve Avni öğretmenlerin fideleri, sokağa çıkma yasaklarından dolayı CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen tarafından güzel bir tesadüfle 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde bizzat ulaştırıldı.  

Sokağa Çıkamayan Öğretmen Çiftin Fidelerini "Başkan Esen" Bizzat Götürdü!
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 18:07
  
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce üreticilere ve çiftçilere yönelik yapılan ücretsiz fide destekleri kapsamında büyükşehirden fide desteği talebinde bulunan Makbule ve Avni öğretmenlerin fidelerini, sokağa çıkma yasaklarından dolayı CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen götürdü.    

ESEN: “ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “İstanbul Büyükşehir Belediyemizce üreticilere ve çiftçilerimize yönelik yapılan ücretsiz fide destekleri kapsamında büyükşehirden fide desteği talebinde bulunan Makbule ve Avni öğretmenlerimizin sokağa çıkma yasaklarından dolayı fidelerini bahçelerine getirip bizler teslim ettik. Bu vesileyle onlarında Dünya Çiftçiler Günlerini kutluyor, üreticimizin ve çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum