Soylu, Silivri'de konuştu: "Tayyip Erdoğan fırsatını Türkiye kaçırmamalıdır"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Silivri’de yaptığı konuşmada, “21 yıldır dünyayı avcunun içi gibi bilen ve burada Türkiye’yi duvara toslatmayan ve ne zaman düştüysek o zaman hamlesini yapmayı bilebilecek kadar büyük bir devlet aklının sahibi olan Sayın Cumhurbaşkanımızı kaçırmamalıyız” ifadelerini kullandı.

Soylu, Silivri'de konuştu: "Tayyip Erdoğan fırsatını Türkiye kaçırmamalıdır"
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2022 - 23:50 - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 - 23:54
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün YüzYüze100Gün Projesi kapsamında STK temsilcileri, Vakıf ve Dernek Başkanları, İş İnsanları, Kanaat Önderleri ve Muhtarlar ile Silivri’de buluşma toplantısı yaptı.

“GELECEK NESİLE GÜZEL BİR BİLANÇO BIRAKALIM”

Soylu, burada şu ifadelere yer verdi:

“Teşkilattaki arkadaşlara söylüyorum, bizden öncekilerden ve bizden sonradakilerden çok daha fazla birlik içinde olmalı ve çalışmalıyız. Önümüzde 2023 var. Cumhuriyetin 100. Yılı. Cumhuriyetin 1. Asrı. Gelecek nesillere öyle güzel bir bilanço bırakalım ki, bizim karşılaştığımız sıkıntıları bir daha karşılaştırmayacak şekilde onları rahat ettirelim.

“BÜYÜK BİR DEVLET AKLI OLAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI KAÇIRMAMALIYIZ”

Tayyip Erdoğan fırsatını Türkiye kaçırmamalıdır. 21 yıldır dünyayı avcunun içi gibi bilen ve burada Türkiye’yi duvara toslatmayan ve ne zaman düştüysek o zaman hamlesini yapmayı bilebilecek kadar büyük bir devlet aklının sahibi olan Sayın Cumhurbaşkanımızı kaçırmamalıyız.”

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum