Tahsis Ve Kiralamalar Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Bugün gerçekleştirilen Silivri Belediyesi 2020 Ekim ayı meclis toplantısı 2. Birleşiminmde, bir dizi tahsis ve kiralama konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Tahsis Ve Kiralamalar Oy Birliğiyle Kabul Edildi
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2020 - 18:20
OYLAMA SONUCUNDA OY BİRLİĞİYLE KARARA BAĞLANAN TAHSİS VE KİRALAMALAR ŞUNLAR:

4’üncü gündem maddesinde görüşülen Selimpaşa Bedesten çarşıdaki 11 ve 12 nolu dükkânların İSKİ tarafından tahsilat veznesi olarak kullanılması konusu komisyonda değerlendirildi. 5 yıllığına tahsis edilmesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. 

5’inci gündem maddesinde yer alan Piri Mehmet Paşa Mahallesi eski emniyet binası arkasında bulunan otopark alanındaki 108 parselin, trafo merkezi olarak kullanılması hakkının TEDAŞ Genel Müdürlüğüne 25 yıllığına tahsisi oy birliğiyle kabul edildi.

6’ncı maddede gündeme gelen, Akören Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinin İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz olarak 10 yıl süreyle tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

7’nci gündem maddesindeki Beyciler Mahallesi sağlık evinin İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

8’nci gündem maddesinde yer alan Piri Mehmet Paşa Mahallesindeki Aile Sağlığı Merkezi tahsis süresinin, karar tarihinden itibaren 3 ay süre ile uzatılmasına oy birliği ile karar verildi.

9’uncu gündem maddesinde görüşülen Kavaklı Mahallesinde belediye ek hizmet binasının zemin katında yer alan 4 odalı bölümün 112 Acil Servis İstasyonu olarak kullanılması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz olarak 10 yıl süreyle tahsis edilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

10’uncu gündem maddesi ile Selimpaşa Mahallesi Yoğurthane bölgesine Aile Sağlığı Merkezi yapılmasına ilişkin söz konusu olan 2000 m2’lik alanın, İl Sağlık Müdürlüğüne 20 yıl süreyle bedelsiz olarak tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verildi.            

11 ve 12’nci gündem maddelerinde değerlendirilen Çayırdere ve Kurfallı mahallelerinde yer alan taşınmazların, hayvancılık dahil tarımsal faaliyetlerde kullanılmak üzere 10 yıl süreyle kiraya verilmesi konusu oy birliğiyle karara bağlandı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum