Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Köy Pazarında Stant Açtı!

Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde atalık tohumlardan elde edilen sebze ve meyveler çarşı merkezindeki köy pazarında satışa sunulmaya başlandı.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Köy Pazarında Stant Açtı!
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2020 - 09:59
Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde atalık tohumlardan elde edilen sebze ve meyveler vatandaşlarla buluşturulmak üzere çarşı merkezindeki köy pazarında görücüye çıktı. Atalık, yerli tohumların yaygınlaşmasını sağlamak adına stantta yerini alan organik ürünler, ilçe sakinleri tarafından büyük beğeni topladı.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün standında neler var?

Sarı armut çeri, sarı yüzyıllık domates, kırmızı çeri domates, patlıcan, kayseri domates, hatay domates, pembe domates, siyah biber, kıl biber, bal, salça, sos, karpuz, kavun ve farklı ürün çeşitlerini temin edebilirsiniz. 

“ÜRÜNLERDEN ELDE EDİLECEK TOHUMLAR YENİDEN EKİLEBİLİR”

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan bilgilendirmede ise şunlar kaydedildi:
“Belediye olarak atalık tohumlardan elde ettiğimiz sebze ve meyveleri Silivri Köy Pazarımızda sizlere sunmaya başladık. Ürünlerimizden alınacak tohumlar bir sonraki sezonda da ekilerek çoğaltılabilen tohumlardır. Atalık, yerli tohumlarımızın yaygınlaşması ve yaşaması adına öncü çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum