Taşkın, Yağlı Tohumların Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

S.S. 470 Sayılı Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ersin Taşkın, önceki gün kooperatifin gerçekleştirmiş olduğu Mali Genel Kurul toplantısına katılım göstererek oy kullandı.

Taşkın, Yağlı Tohumların Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı
Editör: Yaz Dostum
11 Mart 2021 - 21:56 - Güncelleme: 12 Mart 2021 - 00:03
S.S. 470 Sayılı Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi önceki gün Mega Saray Düğün Salonunda Mali Genel Kurul toplantısı düzenledi. Pandemi koşullarına uygun olarak yaklaşık 50 kişinin katılım sağladığı toplantıda kooperatifin yönetim kurulu üyelerinden olan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ersin Taşkın da yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan toplantı divan kurulunun seçimi ile birlikte devam etti.

Ardından genel kurulda yönetim ve denetim raporları, bilanço ve gelir-gider tabloları okundu. Yapılan oylama ile birlikte alınan kararlar gördü.

Toplantı sonunda konuşan S.S. 470 Sayılı Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum