TASKK Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya'da Yapıldı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 43. Başkanlar Kurulu Toplantısı 30 Mart - 01 Nisan 2022 tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.

TASKK Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya'da Yapıldı
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2022 - 06:59
Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, Yönetim, Denetim, Disiplin ve Onur Kurulu Üyeleri, ASKF Başkanları ile TFF Amatör İşler Kurul üyeleri katıldı.

Toplantı Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz, amatör spora gönül vermiş ve aramızdan ayrılmış olan değerli spor adamları adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı, amatör futbolun 3 yıllık çalışmalarını içeren barkovizyon sunumu gerçekleştirildi.

TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez toplantıda yaptığı konuşmada; pandemiden dolayı 2 yıldır yapılamayan Başkanlar Kurulu Toplantısında uzun bir aradan sonra bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Konfederasyonumuzun, 2022 yılında  kuruluşunun 42. yılının onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir menfaat gözetmeksizin, karşılıksız yardım anlayışı, sadece hizmet olan spor anlayışı, sevgi, kardeşlik ve dostluk anlayışı sloganımız olmuştur. Sporun tüm kesimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve diğer spor branş federasyonları, futbolun taban birlikleri olan antrenör, hakem ve spordaki sivil toplum kuruluşlarıyla varolan güzel ilişkilerimiz artarak devam etmektedir. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyor, Başkanlar Kurulu üyelerimize ve toplantıya katılan Amatör İşler Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan da yaptığı konuşmasında; Konfederasyonumuza bağlı amatör spor kulüpleri federasyonlarımızın merkezlerinde birer kütüphane oluşturulması için bir proje gerçekleştirilmesi ve bu projenin Bakanlıkça desteklenmesi ile spor konulu kısa film yarışması düzenlenmesi halinde katkı vereceklerinin müjdesini vererek, amatörlerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade etti. 

Başkanlar kurulu toplantısında toplantıya katılan üyeler söz alarak Bölgesel Amatör Ligi, BAL Bölge birinciliği müsabakaları, Türkiye şampiyonaları, yerel ligler ve Bölge Karmaları (UEFA Regions Cup) ile ilgili görüş ve önerilerini bildirdiler. 

Toplantı Genel Başkanın kapanış konuşması ile son buldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum