Temiz, İş Dünyası'na Konuk Oluyor

​​​​​​​Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Küpe FM işbirliğiyle yayımlanan İş Dünyası programına yarın Adin Bant A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nida Temiz konuk olacak.

Temiz, İş Dünyası'na Konuk Oluyor
Editör: Yaz Dostum
04 Mayıs 2020 - 13:25 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 13:27
 
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin katkılarıyla Küpe FM’de yayımlanan İş Dünyası’nın yeni konuğu Adin Bant A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nida Temiz olacak. Bölgemiz iş insanının, 5 Mayıs Salı günü saat 09.30’da Küpe FM’de yayınlanacak programda dinleyicilerle çalışma hayatı, üretim ve hizmet anlayışı, ülkemiz ekonomisi ve daha pek çok konu üzerine fikirlerini paylaşması bekleniyor.
 
ADİN BANT HAKKINDA

Avrupa standartlarında üretim yapan firmamız muhasebe, planlama, finans, satın alma, üretim, kalite kontrol, teknik, AR-GE, ihracat ve satış departmanlarında tecrübeli kadrosu ile hizmet vermektedir.

Tamamen yerli sermaye ile kurulan firmamızın genç ve dinamik ekibi, hızlı bilgi akışı, esnek çalışma anlayışı sayesinde müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı ilke edinmiştir.

ADİN YAPIŞKANLI BANT VE AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş.., yapışkanlı bant ve ambalaj sektöründe yeni bir oluşum yaratan güçlü, dinamik, esnek ve Dünya standartlarında hizmet veren bir firmadır.

Adin Bant; Fevzipaşa Mahallesi, Söğüt Caddesi, No:4 Silivri adresinde faaliyet göstermekte…

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum