Tezcan: "Allah Başkanı Başımızdan Eksik Etmesin"

Fatih Tezcan isimli çiftçi vatandaş, ücretsiz dağıtılan tohumluk arpalardan ötürü Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a tarıma ve çiftçilere olan desteği için teşekkür etti.

Tezcan: "Allah Başkanı Başımızdan Eksik Etmesin"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 21:15 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 21:18

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Çiftçiye Tohum Desteği Projesi” kapsamında Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye ait arazilere ekilen 300 dönüm tohumluk arpalar küçük ve orta ölçekli 500 çiftçiye ücretsiz dağıtılmıştı. Bölge çiftçilerimizden Fatih Tezcan, destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. 

“DAHA ÖNCE BÖYLE GÜZEL BİR DESTEK GÖRMEMİŞTİK”

Tezcan, şunları söyledi: “Volkan Başkanımız çiftçiye hibe arpa tohumu dağıtıyor. Maddi durumu olmayan, arpa alamayan yeri olan ekecek. Çiftçi kalkınacak. Bu bizim için güzel bir şey.  Şu ana kadar böyle bir şey görmedik. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Köylerimizde yıllardır çiftçilik yapılıyor, daha önce belediyemizden böyle güzel bir destek görmemiştik. Belediye Başkanımız çiftçiye her türlü desteği sağlıyor. Saman desteği, arpa desteği ile çiftçimizin yanında.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum