TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği'nden Çocuklara Kırtasiye Malzemesi 

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yardım kampayası başlatıldı. Yardımsever bağışçıların destekleriyle ilköğretim çağındaki çocuklara ulaştırılmak üzere kırtasiye malzemeleri alındı. Toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtıma gönderildi.

TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği'nden Çocuklara Kırtasiye Malzemesi 
Editör: Yaz Dostum
24 Aralık 2020 - 22:17
Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciği, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yardım kampayası düzenledi. Gönüllü yardımseverlerin destekleri ile ilköğretim çağındaki çocuklara ulaştırılmak üzere kırtasiye malzemeleri alındı. Çocukları mutlu edecek birçok ürün dağıtılmak üzere belirlenen adreslere gönderildi.

Konu hakkında görüşlerini belirten Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi Ahmet Yapıcı, şunları kaydetti:

"BİZLER GELECEĞİN TÜRKİYE'SİNİ ŞEKİLLENDİRECEK ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilciğili olarak İlköğretim çağında bulunan kardeşlerimizin, gelecek için aydınlık, eğitimli ve bilinçli nesiller yetişmesine ve onların mutlu yarınlarına katkı sağlamak, kırtasiye eksiklerini gidermek için böyle bir kampanya başlattık. Bizler geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek, yön verecek ve daha ileriye taşıyacak genç kardeşlerimiz için çalışmalara ve faaliyetlere devam edeceğiz.

YAPICI'DAN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Yarınların umudu çocuklarımıza destek olmak amaçıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına  kırtasiye yardımında bulunan tüm bağışçılarımıza ve duyarlı Silivrimizin güzel insanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum