Torunlarının çocukları, torunlarının torunlarından Mahmut Kaynar hayrına lokma

Silistre Rahmanaşıklar doğumlu olup 19 Kasım 1977 tarihinde Silivri’de hakkın rahmetine kavuşan Mahmut Kaynar’ın ruhuna torunlarının çocukları ve torunlarının torunları Emrah Maşalacı, Fatih Maşalacı, Kaan Yavuz, Serkan Kaynar, Mahmut Kaynar, Gökay Kaynar, Murat Çağlar Sarp ve Doruk Yavuz tarafından ölüm yıldönümü sebebiyle Piri Mehmet Paşa Camisi’nin tüm kapılarında ve Uğur Mumcu Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Torunlarının çocukları, torunlarının torunlarından Mahmut Kaynar hayrına lokma
Editör: Yaz Dostum
19 Kasım 2021 - 15:08 - Güncelleme: 19 Kasım 2021 - 15:44
Silistre Rahmanaşıklar doğumlu olup 19 Kasım 1977 tarihinde Silivri’de dünyaya gözlerini kapatan, Mahmut Kaynar’ın ruhu için Piri Mehmet Paşa Camisi’nde torunlarının çocukları ve torunlarının torunları Emrah Maşalacı, Fatih Maşalacı, Kaan Yavuz, Serkan Kaynar, Mahmut Kaynar, Gökay Kaynar, Murat Çağlar Sarp ve Doruk Yavuz tarafından yurttaşlara ölüm yıldönümü sebebiyle lokma dağıtımı yapıldı.

BALKANLARIN MÜSLÜMANLAŞTIRILMASI VE TÜRKLEŞTİRİLMESİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNADI

İlçemiz Silivri’de Alibey Mahallesinde oğlu Zahit Kaynar’ın isminin yaşatıldığı bir sokak da bulunan Mahmut Kaynar, Balkanlar’a akın eden akıncı beylerinin çocukları olup Rumeli’yi Müslümanlaştırmış ve Türkleştirmiştir nesildendir… 17 Temmuz 1937 tarihinde geri almak üzere anayurtlarını bırakıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iskan politikaları neticesinde Anadolu’ya getirilip yerleştirilmişlerdir.

CUMA NAMAZI ÇIKIŞI LOKMA DAĞITIMI YAPILDI

Mahmut Kaynar’ın hem hayrı hem de milli ve manevi değerinin yücelmesi için torunlarının çocukları ve torunlarının torunları Emrah Maşalacı, Fatih Maşalacı, Kaan Yavuz, Serkan Kaynar, Mahmut Kaynar, Gökay Kaynar, Murat Çağlar Sarp ve Doruk Yavuz vatandaşlara kendi elleri ile lokma dağıttı. Cuma namazı çıkışında caminin tüm kapılarında ve Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen lokma dağıtımında cemaat başta olmak üzere bölge sakinlerinin ve yurttaşların ağzı tatlandırıldı. Mahmut Kaynar için seferber olan isimler, mübarek Cuma gününde vatandaşlardan tüm ölmüşlerinin ruhu için hayır dualarını aldı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ





MAHMUT KAYNAR'LA İLGİLİ ULAŞILAN HABER VE FOTOĞRAF KARELERİ




ZAHİT KAYNAR



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum