Toygar: Mangal Kömürü Yasaklansın!

S.S. Teknolojik Tarım, Hayvancılık İşletme ve Kalkınma Kooperatifi (THIAD-KOOP) Başkanı Süleyman Toygar, trüf mantarının en verimli şekilde yetişmesini sağlayan meşe ağaçlarının, mangal kömürü üretmek adına imha edilmesiyle alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, “Katil olmak sadece cinayet ile olmaz, rızkının katili de olursun. Mangal kömürü yasaklansın” dedi.

Toygar: Mangal Kömürü Yasaklansın!
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2020 - 21:30

S.S. Teknolojik Tarım, Hayvancılık İşletme ve Kalkınma Kooperatifi (THIAD-KOOP) Başkanı Süleyman Toygar, trüf mantarının en verimli şekilde yetişmesini sağlayan meşe ağaçlarının Türkiye’de özellikle yaz aylarında tercih edilen mangal kömürü üretimi için imha edilmesiyle alakalı açıklama gerçekleştirdi.

“5 TL’lik kömür için 5000 EURO’luk trüf mantarını yok eden ve buna göz yuman tüm Trakya Belediye ve Muhtarlar bu katliamı durdurun.” diyen Toygar, “Katil olmak sadece cinayet ile olmaz, rızkının katili de olursun.” dedi.

Toygar, şunları kaydetti:

“5 TL’lik kömür için 5000 EURO’luk trüf mantarını yok eden ve buna göz yuman tüm Trakya Belediye ve Muhtarlar bu katliamı durdurun. Katil olmak sadece cinayet ile olmaz, rızkının katili de olursun. Mangal kömürü yasaklansın!”

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum