TÜGVA İstanbul İl Teşkilat Koordinatörü değişti! Salim Çavdar, görevi devraldı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdullah Salim Çavdar, İl Teşkilat Koordinatörü olarak vazifelendirildi.

TÜGVA İstanbul İl Teşkilat Koordinatörü değişti! Salim Çavdar, görevi devraldı!
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2022 - 12:26 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 - 12:30

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan, İl Koordinatörü Ömer Faruk Toktekin'in yerine daha önce TÜGVA'nın Silivri İlçe Temsilciliği görevini de yapmış olan Abdullah Salim Çavdar'ı atadı.

İl yönetimindeki başarılı çalışmalarından dolayı takdir gören Çavdar, konuyla ilgili açıklamalarında üzerine verilen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğini belirtti.

Çavdar, şunları kaydetti:

"Kıymetli dostlar, Yaklaşık 5 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğum TÜGVA'da bugün itibariyle İstanbul Teşkilat Koordinatörlüğü vazifesini Ömer Faruk Toktekin başkanımızdan devralmış bulunmaktayım. Üzerimde büyük emekleri olan vakfımızda bugün bu büyük sorumluluğu yerine getirmek, İstanbul gençliğine hizmet etmek için elimden geleni yapıp var gücümle çalışacağım. Bu göreve layık gören kıymetli İstanbul İl Başkanımız Sn. Emrullah Şanlan'a teşekkür ederim. Rabbim mahçup etmesin."

YORUMLAR

  • 0 Yorum